Menu Śniadań Biznesowych w Rezydencji Luxury Hotel****

Menu Śniadaniowe: propozycje

PROPOZYCJA I : cena: 60 zł/os.
Serwowane do stołów dla max 20 osób

PAKIET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:
- Wędliny Rezydencji
- Pasztet z żurawiną
- Deska serów
- Pasta twarogowa, jajeczna
- Łosoś wedzony z jakiem
- Mix sałat z dodatkami
- Capresse
- Pieczywo, bułeczki
- Masło smakowe

PAKIET GORĄCYCH DAŃ:
- Jajecznica z łososiem i dymką
- Jajko sadzone na wędzonej słoninie
- Grillowany Kozi ser z musem żurawinowym

PAKIET SŁODKI:
- Mix ciast firmowych
- Koktajl owocowy
- Owoce filetowane

PAKIET NAPOI:
- Soki owocowe
- Woda mineralna
- Herbata Ronnefeld
- Kawa z ekspresu

------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROPOZYCJA II : cena: 70 zł/os.
Serwowane do stołów dla max 20 osób

PAKIET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:
- Wędliny Rezydencji
- Pasztet z żurawiną
- Deska serów
- Pasta twarogowa, jajeczna
- Łosoś wedzony z jakiem
- Mix sałat z dodatkami
- Capresse
- Pieczywo, bułeczki
- Masło smakowe

PAKIET GORĄCYCH DAŃ (przygotowywanych w trakcie spotkania):
- Jajecznica z łososiem i dymką
- Jajko sadzone na wędzonej słoninie
- Grillowany Kozi ser z musem żurawinowym
- Tosty zapieczone pod beszamelem
- Pieczona fasola z pomidorami

PAKIET SŁODKI:
- Mix ciast firmowych
- Mufiny czekoladowe
- Kruche ciasteczka
- Koktajl owocowy
- Owoce filetowane

PAKIET NAPOI:
- Soki owocowe
- Woda mineralna
- Herbata Ronnefeld
- Kawa z ekspresu

------------------------------------------------------------------------------------------------------

PROPOZYCJA III : cena: 80 zł/os.
Serwowane w bufecie powyżej 20 osób

PAKIET ZIMNYCH PRZEKĄSEK:
- Wędliny Rezydencji
- Pasztet z żurawiną
- Marynowany schab w soli i cukrze
- Ptysie z serem twarogowym, orzechami i pieczona cebulką
- Deska serów
- Pasta twarogowa, jajeczna
- Łosoś wedzony z jakiem
- Mix sałat z dodatkami
- Capresse
- Pieczywo, bułeczki
- Masło smakowe

PAKIET GORĄCYCH DAŃ (przygotowywanych w trakcie spotkania):
- Jajecznica z łososiem i dymką
- Jajko sadzone na wędzonej słoninie
- Grillowany Kozi ser z musem żurawinowym
- Tosty zapieczone pod beszamelem
- Pieczona fasola z pomidorami
- Ratatuj z czerwoną cebulą i szpinakiem

PAKIET SŁODKI:
- Mix ciast firmowych,
- Mufiny czekoladowe,
- Kruche ciasteczka, Koktajl owocowy,
- Naleśniki z owocami, Owoce filetowane

PAKIET NAPOI:
- Soki owocowe
- Woda mineralna
- Herbata Ronnefeld
- Kawa z ekspresu

W celu pozyskania dodatkowych informacji zapraszamy do kontaktu z nami:

Agnieszka Pietras Conference and Events Sales Manager
Agnieszka Pietras
Conference and Events Sales Manager

tel.: (+48) 501 382 223
e-mail: Recepcja@RezydencjaHotel.pl

Zuzanna Świeściak Conference and Events Sales Manager
Zuzanna Świeściak
Conference and Events Sales Manager

tel.: (+48) 501 382 172
e-mail: Recepcja@RezydencjaHotel.pl